This is My Budokan! [Live Concert]

Read Article →
Hey there! How are you? Happy weekend, anywayz. Hope you will enjoy your weekend! :) Oh yeah! It's Saturday! Woohoo!! FREEDOM. No hom...
Posted by : Fransisca Vania
2 Comments

Live Concert at Yokohama Arena~

Read Article →
Heya there :) How are you guys? I have a good news today. Finally, I passed the exams! AHAHA! I'm feeling free right now. Though I don...
Posted by : Fransisca Vania
5 Comments

Meet and greet? Who's excited?! =D

Read Article →
Hey hey hey! XD Waddup? I'm sooo hyper now! Haha. Why? Because... because.. Oh my! I don't know how to say it up  (>.<...
Posted by : Fransisca Vania
2 Comments

ONE OK ROCK announces their first U.S. Live in LA & NY!?

Read Article →
Hey you! Check this out!! "We are excited to announce that ONE OK ROCK will be coming to USA for the first time in February 20...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

Some pics of Taka! ♥

Read Article →
Hey there. How are you? :D So today, I wanna share some cool/adorable and funny pics of Taka-kun! It's time for FANGIRLING! Hahaha. *Ju...
Posted by : Fransisca Vania
4 Comments

[GIFS] Taka, Takeru, and Yu!

Read Article →
Hello guys =) Ahh it's Monday again. Monday sucks. I really wish weekends were longer. No school, no homework, no study. FREEDOM. XD Ha...
Posted by : Fransisca Vania
7 Comments

Vote ONE OK ROCK, please! =D

Read Article →
Heeya, wazzup? :D LOL XD Aku mau minta bantuan kalian nihh.. Boleh, ya? Gak susah kok! Okeh okeh? ;) Trus, minta tolong apa nih? G...
Posted by : Fransisca Vania
2 Comments

OOR cover songs by Yuna Lauren~

Read Article →
Helloooooo! :D Happy weekend!! Hmm di hari Sabtu yang cerahh ini aku mau bagi-bagi video lagi! Do you know Yuna Lauren, a singer-guitari...
Posted by : Fransisca Vania
4 Comments

Trailer Movie #2 of JinseixKimi=

Read Article →
Heeya! :D Hm, masih inget post aku tentang  Trailer Movie #1 of JinseixKimi=  ? Kalo lupa, dibaca dulu ya! ;) Nah, Trailer Movie #2 nya u...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

[ONE OK ROCK] Summer Sonic 2013

Read Article →
Well, I just wanna share some videos for today. :) Here is a  ONE OK ROCK video message for Summer Sonic 2013. Not too long. Only a few se...
Posted by : Fransisca Vania
2 Comments

Video message to Indonesia Fans!

Read Article →
Well ini kelanjutan dari post yang sebelumnya, "Who are you? Who are we?" Tour~ Nah, speaking about ONE OK ROCK concert in Indo...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

"Who are you? Who are we?" Tour

Read Article →
Heeeeeya guys! =D Yup, menurut picture di atas, mereka bakalan mengadakan Asia Tour. Salah satu negara tujuannya adalah Indone...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

When Taka was younger~

Read Article →
Hi, how are you guys? Hope you are doing good as well. :) So, kali ini aku mau ngomongin tentang vocalist OOR. Yup, Morita Takahiro (also ...
Posted by : Fransisca Vania
4 Comments

Hidden Track of Zankyou Reference~

Read Article →
Hello, again! XD Hmm, kalian tau lagu Tateyama by ONE OK ROCK ,nggak? Lagu ini tuh merupakan hidden track of their album, Zankyou Refere...
Posted by : Fransisca Vania
2 Comments

Wherever you are cover!

Read Article →
Well, kali ini aku mau nge-share sebuah video lagi. :) Yep, as the title said, it's about cover song (again) hahaha. Video ini udah...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

ONE OK ROCK challenge~

Read Article →
Happy Sunday! =D Well, hari ini aku mau melakukan ONE OK ROCK challenge!  Sebenernya temen-temen JPA aku yang melakukan challenge journa...
Posted by : Fransisca Vania
6 Comments

ONE OK ROCK plays Nirvana song?!

Read Article →
Ada yang tau nggak, American rock band named Nirvana? Kalo gak tau, go to Google search, okay? Mereka cukup terkenal kok. Terkenal banget ma...
Posted by : Fransisca Vania
2 Comments

[We Got Married Hongki Mina] Hongki calls Taka of ONE OK ROCK!

Read Article →
Happy weekend, minna! =D Hope you will have a nicest day ever! So, malam minggu kali inii aku mau nge-share sebuah video lagi. :) Ka...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

Details of the contents of the DVD&Blue-ray JinsexKimi=

Read Article →
This time ONE OK ROCK will release 2 content in their latest DVD and Bluray. 22 songs performed at the concert ONE OK ROCK 2013 "人...
Posted by : Fransisca Vania
4 Comments

Cover song by HARMONIZE~

Read Article →
Hii everyone! =) Okay, berbicara soal cover lagu lagi. Kali ini aku bakalan nge-share sebuah video milik anak kecil di YouTube. Aku sendir...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

The Beginning cover by Goosehouse~

Read Article →
Hii everyone! =) Hmm, kalian tau Goosehouse, gak? Itu lhoo group music asal jepang yang biasanya meng-cover lagu-lagu Jepang. Ini ni...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

OOR - Be The Light [PV + lyrics]

Read Article →
Hello guys! =) Okay, hari ini aku mau ngebahas tentang salah satu lagu ONE OK ROCK di album mereka yang terakhir. Judulnya tuh Be The Light...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

Trailer Movie #1 of JinseixKimi=

Read Article →
Hello, everyone! =D How are you guys? Hope you are doing good as well! So, today I want to share a video to you (again)! Video ini tuh tr...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

Bonus Track!

Read Article →
Hello guys! =D Jumpa lagi nih hahaha. Well, aku mau nge-share video lagi nih! Sebenernya video ini udah agak lama sih. Video ini merupakan...
Posted by : Fransisca Vania
2 Comments

Funny moment!

Read Article →
Hey, wazzup? =D How's life? Still alive? lol nah, I'm just kidding :P Wait. I wanna show you a funny picture. Here! xD *** ...
Posted by : Fransisca Vania
4 Comments

Studio Jam Session~

Read Article →
Hello, all! =D How's everyone? Happy Sunday by the way. Hope you have a nicest day ever! Hmm, hari ini aku bakalan nge-share beberapa...
Posted by : Fransisca Vania
2 Comments

ONE OK ROCK and FALL OUT BOY!

Read Article →
ONE OK ROCK bareng band luar negeri lagi?! Whaaaaaat? O_O Yep, tepat sekali!  Kalian udah tau belom, kalo band ONE OK ROCK perna...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

Simple Plan featuring Taka?!

Read Article →
Hey everybody! :D Wazzup? Happy weekend by the way~ Kalian tau gak, kalo si Taka pernah duet bareng Simple Plan? Itu lhooo band yang dari...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

Discography of ONE OK ROCK~ [Part 2]

Read Article →
Nahh, inilah part 2-nya! Hehe kalo kemaren tentang single-single mereka, di part 2 ini tentang album serta mini album yang udah mereka rilis...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

Discography of ONE OK ROCK~ [Part 1]

Read Article →
Hm, kalo kemaren ngebahas tentang profile dari masing-masing member..nah, kali ini kita bakalan ngebahas tentang discography mereka. Yep! S...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

Profile of the adorable members~

Read Article →
Hm, setelah bersedih-sedih ria atas kepergian si Alex dari band OOR, kali ini kita akan membahas tentang profile para member yang adorable b...
Posted by : Fransisca Vania
0 Comments

Si Alex kemana??

Read Article →
Hurmm, menurut penjelasan kemaren, member band OOR ini ada 5 orang, iya gak? Ada Taka, Toru, Alex, Tomoya, Ryota. Bener gak? Nah, trus kenap...
Posted by : Fransisca Vania
2 Comments

Know more about ONE OK ROCK~

Read Article →
Ini nih, wajah wajah mereka dulu. :3 Well, for your information, ONE OK ROCK is a japanese rock band. ;) Ada yang tau gak, gi...
Posted by : Fransisca Vania
4 Comments

Welcome to my blog! :D

Read Article →
Heeyo! ^^ Welcome to my AWESOME BLOG!! :D LOL XD How's everyone? How's life? I hope you are doing good as well. :) Wel...
Posted by : Fransisca Vania
4 Comments